Home / Klarenbeek / Inschrijven rommelmarkt Klarenbeek van start

Inschrijven rommelmarkt Klarenbeek van start

KLARENBEEK – Het is weer mogelijk om een kraampje voor de rommelmarkt in Klarenbeek te reserveren. Tijdens het kermisweekend vindt op zaterdag 21 augustus vanaf 14.00 een rommelmarkt plaats. De leden van het volksspelencomité hebben voor deze middag weer een spectaculaire zeskamp bedacht.

Iedereen die als standhouder op de rommelmarkt wil staan is van harte welkom. Leden van de Oranje Vereniging Klarenbeek (OVK) betalen voor een kraam 17,50 euro en niet-leden 30 euro. Daarnaast betaalt de standhouder 20 euro borg; deze krijgt men terug als de kraam weer netjes wordt achter gelaten.
Voor de kinderen is er de mogelijkheid om hun spulletjes voor 2,50 euro uit te stallen op de kleedjesmarkt. Aanmelden kan via e-mail. rommelmarkt@ovk-klarenbeek.nl of bij Henk Konijnenberg via tel. 055 – 3011288.
Op vrijdag 20 augustus is er vanaf 14.00 uur een gratis kermis voor mensen met een verstandelijke- en / of geestelijke beperking uit de regionale zorginstellingen. Dit jaar is er veel meer tijd voor in- en uitstappen; vrijwilligers van de OVK zijn aanwezig om waar nodig te helpen.
Extra dit jaar is de regionaal bekende zanger Peter Arends; hij komt met de feestknallers het feestje nog verder vergroten. Aanmelden voor deze middag kan nog steeds. Diverse zorginstellingen zijn aangeschreven, maar indien u iemand weet die van deze middag zou genieten, meldt hem of haar dan gerust aan via e-mail. vrijdagmiddag@ovk-klarenbeek.nl.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.