Jubilarissen bij Zanglust

EMPE – De dames van Zanglust in Empe hebben de laatste repetitieavond doorgebracht bij het Hof van Bussloo. Op het terras hebben zij genoten van een drankje en lekker maaltijd. Annie Lammers zette deze avond drie dames in het zonnetje vanwege hun langdurige lidmaatschap van de zangvereniging. Willy Hissink is 25 jaar lid en kreeg een door Annie opgespelde bondsspeld. Monica Lievenstroo vierde haar dertigjarig jubileum en ontving een sierlijke glazen pot met inscriptie. Gerrie Gierman is zelfs al veertig jaar lid en kreeg een glazen bokaal met inscriptie en een oorkonde van de bond. Natuurlijk waren er ook bloemen voor deze jubilarissen. Het koor heeft nu vakantie en begint op 19 augustus weer met het nieuwe seizoen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.