Zomerfeest aan de IJssel op 20 en 21 augustus

DIEREN – De Stichting Zomerfeest aan de IJssel houdt zaterdag 21 augustus, tijdens het Zomerfeest aan de IJssel in Dieren, een rommel- en curiosamarkt op en rond de veerstoep. Voor de markt hoeft men niet vroeg uit de veren; de markt vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur.

Ook is er nog de mogelijkheid om een kraam te huren voor het verkopen van overtollige spullen. De kosten voor het huren van een kraam van vier meter bedragen 30 euro. Een grondplaats van vier meter zonder kraam bedraagt 25 euro. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.zomerfeest-dieren.nl of via tel. 0313 – 421228 of 026 – 4955252.
Voor de kinderen is er een kleedjesmarkt. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen hier gratis aan deelnemen, maar dienen zich wel aan te melden. De maximale afmeting van de plek is 2,50 meter bij 2,50 meter.
Zaterdagmiddag zijn er naast de markt ook veel Harley motoren te bewonderen, zijn er optredens voor de kinderen en is er op het hoofdpodium een spetterend optreden van The Fortunate Sons.
Het negenentwintigste Zomerfeest aan de IJssel wordt dit jaar gehouden op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus. Op vrijdagavond kan het publiek genieten van de Tribute Bands, A New Gig in Town en The Tumblin’ Dice (foto). Op zaterdagavond staat de topformatie Beetoven weer op het hoofdpodium. Alle activiteiten tijdens het Zomerfeest zijn gratis te bezoeken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.