Home / Dieren / 22ste Van Asselt schilderstoernooi

22ste Van Asselt schilderstoernooi

DIEREN – Van 16 tot en met 22 augustus wordt door de Tennis Vereniging Dieren het jaarlijkse midzomer 35-plus toernooi gehouden. De uiterste aanmelddatum is zondag 8 augustus 18.00 uur. Aanmelden kan via www.toernooi.nl en er kan worden ingeschreven in de speelsterktes vier tot en met acht in de onderdelen, Heren Enkel, Dames Enkel, Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel. De speeltijden zijn van maandag tot en met vrijdag vanaf 18.30 uur en zaterdag en zondag vanaf 09.30 uur. Op zondagmiddag wordt het toernooi traditiegetrouw afgesloten met hapjes, drankjes en muziek.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.