Home / Bronkhorst / IJsselruiters goed vertegenwoordigd op Regionale Kampioenschappen

IJsselruiters goed vertegenwoordigd op Regionale Kampioenschappen

BRUMMEN – De afgelopen maanden werd er weer gestreden om de felbegeerde tickets voor de regionale Kampioenschappen, kortweg De Gelderse. PC de IJsselruiters uit Brummen is zeer goed vertegenwoordigd in zowel de dressuur als het springen.

Zo werd Vera van Winkoop (foto) maar liefst drie maal kampioen. In de klasse B- springen en L2 dressuur met Meijereihoeve’s Roy en in de klasse Z springen met Shutterfly. Vera mag dus met beide pony’s starten tijdens de Regionale Kampioenschappen.

Ceryl Hissink doet mee in de klasse B springen, Manon Wensink start in de klasse B-dressuur, Sophie Welmers heeft zich geplaatst in de klasse L1 dressuur en het L1 springen, maar start alleen bij het springen in verband met de vakantie. Berdien Limpers is afgevaardigd in de klasse M2 dressuur, maar zal op vrije inschrijving in de klasse Z1 starten.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.