Bromfietser gewond na aanrijding met automobilist

RHEDEN – Een 18-jarige bromfietser uit Angerlo is dinsdag rond 07.30 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Gildestraat in Rheden.
De bromfietser reed vanaf de dijk over het fietspad, waar een 35-jarige bestuurder uit Hengelo kwam aanrijden over de Gildestraat. Bij het oversteken van het fietspad zou de bestuurder geen voorrang hebben verleend aan de bromfietser. De man verklaarde verblind te zijn door de laagstaande zon. De bromfietser kwam ten val en is per ambulance naar heth Rijnstate ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek verricht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.