woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeRegioOntspanningsarrangement voor mantelzorgers

Ontspanningsarrangement voor mantelzorgers

BRUMMEN / APELDOORN – Mantelzorgers uit de gemeenten Brummen en Apeldoorn kunnen deelnemen aan ontspanningsarrangementen van de Samenwerkende Steunpunten Mantelzorg Oost-Veluwe. De dagelijkse zorg van een mantelzorger voor bijvoorbeeld een chronisch zieke partner, dementerende ouder, gehandicapt kind of hulpbehoevende vriend is vaak vanzelfsprekend, maar kan ook heel zwaar zijn. Het ontspanningsarrangement is bedoeld voor mensen die even op adem willen komen en er tussenuit willen gaan. Het eerstvolgende arrangement is van 25 tot en met 27 augustus in Elspeet. Voor ouders van kinderen met een beperking is er van 1 tot en met 3 oktober een speciaal arrangement in Zenderen. Wie minder dan twee jaar geleden nog mantelzorger was, kan deelnemen aan het arrangement voor ex-mantelzorgers in Barchem van 20 tot en met 22 december. De kosten bedragen 75 euro per persoon. Indien nodig regelt het Steunpunt Mantelzorg bij het regelen van vervangende zorg thuis.

SWB, tel. 0575-561988
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...