Home / Regio / Ontspanningsarrangement voor mantelzorgers

Ontspanningsarrangement voor mantelzorgers

BRUMMEN / APELDOORN – Mantelzorgers uit de gemeenten Brummen en Apeldoorn kunnen deelnemen aan ontspanningsarrangementen van de Samenwerkende Steunpunten Mantelzorg Oost-Veluwe. De dagelijkse zorg van een mantelzorger voor bijvoorbeeld een chronisch zieke partner, dementerende ouder, gehandicapt kind of hulpbehoevende vriend is vaak vanzelfsprekend, maar kan ook heel zwaar zijn. Het ontspanningsarrangement is bedoeld voor mensen die even op adem willen komen en er tussenuit willen gaan. Het eerstvolgende arrangement is van 25 tot en met 27 augustus in Elspeet. Voor ouders van kinderen met een beperking is er van 1 tot en met 3 oktober een speciaal arrangement in Zenderen. Wie minder dan twee jaar geleden nog mantelzorger was, kan deelnemen aan het arrangement voor ex-mantelzorgers in Barchem van 20 tot en met 22 december. De kosten bedragen 75 euro per persoon. Indien nodig regelt het Steunpunt Mantelzorg bij het regelen van vervangende zorg thuis.

SWB, tel. 0575-561988
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.