Home / Hoenderloo / Het Hoge Veluweboek

Het Hoge Veluweboek

HOENDERLOO – Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van Nationaal Park de Hoge Veluwe verscheen onlangs Het Hoge Veluweboek. Dit boek wordt door het Park omschreven als een ‘boeiende tocht langs de juweeltjes van het Park: het Jachthuis Sint Hubertus, de kunstwerken in het Kröller-Müller Museum en de bijzondere flora en fauna’. Het boek is deels is kleur en bevat schitterende foto’s. De prijs is 14,95 euro. Het Hoge Veluweboek is in iedere boekhandel te bestellen.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.