Home / Bronkhorst / Wereldwinkel trakteert klant

Wereldwinkel trakteert klant

BRUMMEN – De Wereldwinkel aan de Tuinstraat in Brummen bestond in juni twintig jaar en dit werd gevierd door vooral aan de klant te denken. De winkel hield een tekenwedstrijd voor de kinderen, gaf een pak eerlijk koffie cadeau bij aankop van een geschenkbon en hield een verloting. 26 juni werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Bij de verloting vielen Ingrid van den Boom, Miep Koudijs en Marianne Evers uit Brummen en Dorien van Balen uit Zutphen in de prijzen. Zij ontvingen een geschenkmand met een ruime keuze aan wereldwinkelproducten. Dit alles onder de ritmische tonen van de djembeband uit Oeken.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.