Home / Bronkhorst / Promotie voor Bruvoc 3

Promotie voor Bruvoc 3

BRUMMEN – Het derde herenteam van Bruvoc is gepromoveerd naar de derde klasse. Het seizoen ging weliswaar van start met bezettingsproblemen, maar dat had geen effect op het eindresultaat. Wel bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De promotie is uitgebreid gevierd met sponsor Gert Mulder. Het team gaat komend seizoen in een iets andere samenstelling verder, maar probeert zich uiteraard op zijn minst te handhaven in de derde klasse. Dit weer met de steun en inzet van trainer-coach Albert Jan Kaal.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.