Home / Rheden / Sociale kaart gemeente Rheden

Sociale kaart gemeente Rheden

RHEDEN / ROZENDAAL – De nieuwe sociale kaart van de gemeenten Rheden en Rozendaal geeft burgers en professionals informatie over organisaties op het gebied van welzijn, gezondheidszorg, sociale zekerheid en arbeidsvoorziening. Maar liefst 42.000 organisaties op lokaal, regionaal en nationaal niveau worden genoemd. Het gaat om onder andere zorgaanbieders, welzijnsinstellingen, belangenorganisaties, uitkeringsinstanties, ouderverenigingen en gehandicaptenverenigingen. De kaart is te raadplegen op www.socialewegwijzerrheden.nl.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.