Home / Rheden / Mooie opbrengst Afrikaans Festival

Mooie opbrengst Afrikaans Festival

RHEDEN – Het Afrikaans Festival, dat onlangs gehouden werd in de tuinen van Middachten, was met ongeveer 250 bezoekers een groot succes. De actie heeft bijna 1.800 euro opgebracht. Met dit bedrag worden twee projecten in Uganda en Nigeria ondersteund. Bovendien heeft Stichting Project Actie Rheden de organisaties elk een bedrag van 1000 euro toegezegd. De organisatoren zeggen hiervoor uiteraard hartelijk dank! Wie alsnog een bijdrage wil storten kan dit doen op Rabobank rekeningnummer 313661626, tnv EJ vd Wissel met vermelding dovenschool Uganda.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.