Home / Loenen / CD Oosterhuuzens Dialectkoor

CD Oosterhuuzens Dialectkoor

LOENEN – Onlangs is de nieuwe CD Mien Veluweland van het Oosterhuuzens Dialectkoor verschenen. Op het schijfje staan 18 gezellige liedjes in de streektaal. Vrolijke liedjes (Un bitjen meer, Doar heb ie vrienden veur, De vrolijke köster) maar ook enkele luisterliedjes (Duuzend mijlen, De Roos, An de bosrand). Er is veel vraag naar de eerste CD van dit koor, maar veel liefhebbers weten niet waar de schijf verkrijgbaar is.
De CD kost 10 euro en is te verkrijgen bij Rinus Konink, Hietveldweg 24B, Beekbergen, Martien Kobussen Molenbeek 86 Loenen, Rein Boerkamp, Hoofdweg 67 en tankstation Koers Klarenbeekseweg in Klarenbeek en Henk Zeissink, Patrijslaan 48, Dieren.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.