Home / Lieren / Afscheid van de Julianaschool

Afscheid van de Julianaschool

LIEREN – De afgelopen weken zijn Bart, Steven, Clemens, Luuk, Laura, Sanne, Vincent, Lotte, Mathijs, Wouter, Justin, Matthias en Veerle van groep-8 van de Prinses Juliana school in Lieren druk in de weer geweest met de voorbereidingen voor de afscheidsmusical De Trein.
En niet voor niets. Maar liefst drie maal hebben zij een voorstelling gegeven waarvan een in woon en zorgcentrum De Vier Dorpen in Beekbergen.
De Trein is een leuke musical, met veel zang en een prachtig decor dat wellicht nog vaak gebruikt kan worden in de toekomst. Na de musical waren er nog andere activiteiten, zoals afscheidsliederen en een dankwoord namens meester Martin. Het geheel werd afgesloten met een hapje en een drankje voor iedereen was het een geslaagde avond.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.