Home / Laag-Keppel / Getuigen gezocht voor vernieling en inbraak auto’s

Getuigen gezocht voor vernieling en inbraak auto’s

LAAG-KEPPEL – De politie is op zoek naar getuigen die iets weten over de vernieling van en een inbraak bij twee auto’s in Laag-Keppel. Het gaat om gebeurtenissen in de nacht van zaterdag op zondag 25 april op de Dorpsstraat. De eigenaar van de auto’s ontdekte ’s ochtends dat de spiegels van één van de voertuigen eraf waren. In zijn bestelbus was ingebroken en onder andere het audiosysteem gestolen. Ook is geprobeerd de bus zelf mee te nemen. De politie is op zoek naar getuigen, die deze nacht iets hebben gezien of gehoord dat het onderzoek kan helpen. Bel met de politie, tel. 0900 – 8844 of Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800—7000.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.