Home / Klarenbeek / Gala op de Dalk

Gala op de Dalk

KLARENBEEK – De leerlingen uit groepen zeven en acht van OBS de Dalk in Klarenbeek voerden in de laatste week voor de schoolvakantie de musical Nizno op voor ouders, grootouders, broertjes en zusjes en andere belangstellenden. Het werd een groot galafeest, waarbij de gasten over de rode loper de school in zijn geloodst. Wie geen kaartje had, werd tegengehouden door echte bodyguards. Het stuk werd fantastisch opgevoerd. Sommige leerlingen waren wel zenuwachtig, maar er kwam een hoop talent naar voren. Deze talenten zijn uiteindelijk beloond met de Nizno-prijs.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.