Home / Eerbeek / Zomerconcert Herleving

Zomerconcert Herleving

EERBEEK – De gemengde zangvereniging Herleving uit Eerbeek gaf zondag een zomerconcert in de plaatselijke muziektent. Het was een echt zomerconcert. Het mooie weer lokte een flink aantal bezoekers naar deze mooie plek in Eerbeek.
Herleving opende traditiegetrouw met Ons Eerbeek, van tekst voorzien door éénvan haar leden. Het welbekende The Rose was het volgend nummer. Ook het alom bekende ‘de postkoets’, gestoken in een ander arrangement, werd ten gehore gebracht. Het eerste deel werd afgesloten met een selectie uit de musical the West Side Story.
Hierna kwam het gastkoor Crescendo uit Uchelen haar nummers ten gehore brengen. Het gezamenlijke optreden van beide koren oogstte tenslotte ook veel succes. Hier werden een groot aantal nummers door de beide koren gebracht, waarbij de bezoekers spontaan de handen op het ritme van lekker in het gehoor liggende nummers ritmies ondersteunde.
Beide koren mogen terugzien op een zeer geslaagde middag. Overigens staan beide koren onder leiding van Rien van Heerde en worden ze ook allebei begeleidt door Gery Versteegt.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.