Home / Eerbeek / Beachsport in hartje Eerbeek

Beachsport in hartje Eerbeek

EERBEEK – Op 10 juli wordt in Eerbeek weer het beach voet- en volleybal gehouden. Dat gebeurt dit keer niet op de parkeerplaats achter Spoorzicht, maar op het Kerstenterrein aan de Stuijvenburchstraat. “Er komt wel extra zand om het voor de deelnemers zachter te maken, maar het is een mooie locatie, midden in het dorp”, aldus de organisator. De volleyballers beginnen op 10 juli om 12.00 uur, de voetvolleyballers vanaf 16.00 uur. ’s Avonds is er een beachparty met een dj.
Overigens was het bij het ter perse gaan van deze krant nog niet honderd procent zeker of het volleybal-programma doorgang zou vinden. Er hebben zich nog niet voldoende teams aangemeld voor een complete competitie. Bij de voetballers is het een vol programma, met liefst 20 teams.

www.spoorzichteerbeek.nl

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.