Duivenwedvluchten

REGIO – Een rustig weekend met maar één vlucht. Maar wel een vlucht waarvan de winnaars op teletekst vermeld werden. Ook in Kring 1 was er een winnaar die een teletekstvermelding kreeg en dat was B. Danen van Velp-Zuid Velp. Uiteraard werd hij ook eerste in de kring met duif 08-1221618 en een snelheid van 1260,557 m.
Uitslagen: Peronne: Luchtbode Doesburg: 1. Th. Modderkolk, 2. W. Verheij, 3,4. J. van Zadelhoff, 5. L. Rabeling.Postduif Giesbeek: 1. A.H.Bronkhorst, 2,5. H. Engelsman, 3. A. en H. Berends, 4. G. Siebelink. Velp-Zuid Velp: 1, 2. B. Danen, 3. H.P.M. Jordens, 4,5. H.J. Bosveld. Rheden Rheden: 1,3,5. Comb. Worm, 2. H.J. Dijkhuizen, 4. G.J. Liet. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1 A.J. Verheul, 2. A. Welgraven, 3. S.F. Brouwer, 4. Comb. Pelgrim, 5. A. Thijssen. Zwaluw Rheden: 1. W. van den Berg, 2. G. Hillebrink, 3,5. A. van Santen, 4. Comb. Liethof-Bosveld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.