Home / Lieren / Net geen kampioen

Net geen kampioen

LIEREN / BEEKBERGEN – Het volleybalteam Kameroen met kinderen uit groep 4 (Anne, Sam, Job) en groep 5 (Jacco, Teus, Joeri) van de Prinses Julianschool in Lieren en Thijs uit Beekbergen hebben met het straatvolleybaltoernooi de sportiviteitbeker gewonnen.

Van de Dorpsraad Beekbergen-Lieren-Oosterhuizen kregen zij een cheque overhandigd die te besteden was bij een bedrijf uit het dorp. Afgelopen woensdag hebben zij heerlijk bij Prins in Beekbergen patat, snack, ijs en drinken gekregen. Ze waren erg blij met de prijs en willen ook graag iedereen bedanken die op hen heeft gestemd. Volgend jaar doet het team zeker weer mee.
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.