Home / Dieren / Warm Open Jeugdtoernooi

Warm Open Jeugdtoernooi

DIEREN – De jeugd van Tennisvereniging Dieren speelde vorige week weer fanatiek tijdens het jaarlijkse Open Jeugdtoernooi. Vanwege het extreem warme weer, waren er emmers water op de baan gezet om de kinderen te laten koelen tussen de wedstrijden. Ondanks de hitte, waren er deelnemers die op de finaledag drie of zelfs vier partijen hebben gespeeld. Dit alles om de felbegeerde bekers in de wacht te slepen.

Demian van den Bosch en Jens van Dijke van TV Dieren werden eerste bij de Jongens Dubbel tot en met zeventien jaar, Marinka de Wit en Joost Prins van TV Dieren en TC Eerbeek behaalden de eerste plaats in de categorie Gemengd Dubbel tot en met zeventien jaar, Marinka de Wit haalde ook de eerste plaats bij de Meisjes Enkel tot en met zeventien jaar, Jorrit Ridder van LTC Zutphen werd eerste bij de Jongens Enkel tot en met zeventien jaar, bij de Jongens Dubbel tot en met veertien jaar waren Pepijn Gijsberts en Zino Hölscher van tc de stoven de beste, Anouk Wijgman van Beckson TC Brummen werd eerste bij de Meisjes Enkel tot en met veertien jaar, Nick Schröder van ALTV Tepci werd eerste bij de Jongens Enkel tot en met vertien jaar, Rich Stevens en Ruben Wortel van TV Dieren werden eerste bij de Jongens Dubbel tot en met twaalf jaar, Sabine Huhnholz van TV Dieren won bij de Meisjes tot en met twaalf jaar, Quinten van den Bosch van TV Dieren werd eerste bij de Jongens Enkel tot en met twaalf jaar en bij de jongsten in de categorie Jongens Enkele tot en met tien jaar behaalde Lukas Pels van TV Dieren de eerste plaats.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.