Home / De Steeg / Multinationale concerten

Multinationale concerten

DE STEEG – Zondag 4 juli trad Etnosaraj op, een multinationaal sextet, tijdens het eerste zomerconcert in het groene openluchttheater van Kasteel Middachten in De Steeg. Het fantastische weer en de mooieafwisselende optredens trokken veel publiek.

Op alle zondagen in juli is het openluchttheater het toneel van de zomerconcerten. De Rhedense Stichting voor Kunst en Cultuur De Alliantie en Stichting Kasteeltuin Middachten presenteren weer een kleurrijk scala aan muzikanten en muziekstijlen.
Micheline van Hautum treedt 11 juli op met haar stem en gitaar, 18 juli is het de beurt aan Deep River Quartet en 25 juli Ricciotti Ensemble. De tuin is steeds vanaf 10.30 uur open en het kasteel vanaf 13.00 uur. De entree voor het concert en tuin bedraagt 9 euro en 4,50 euro voor kinderen. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.