Home / Velp / Geëscaleerde burenruzie: twee aanhoudingen

Geëscaleerde burenruzie: twee aanhoudingen

VELP – De politie heeft zondag rond 00.30 uur twee personen aangehouden in verband met een burenruzie aan de Louisestraat in Velp. De buren hebben mogelijk al langer ruzie, maar door een slecht gevallen opmerking, escaleerde dit. Er werden vernielingen gepleegd en bedreigingen geuit. De politie werd er bij geroepen en deze scheidde de partijen. Een 56-jarige man uit Velp en een 41-jarige man uit Oldenzaal. In beide gevallen waren het gasten van de twee buurvrouwen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.