Schrijf zomerverhaal en win 50 euro

REGIO – Omdat de warme zomerdagen inmiddels hun intrede hebben gedaan, organiseert de Bibliotheek Veluwezoom een schrijfwedstrijd met als thema (na-)zomer. Doe mee en maak kans op 50 euro. Het verhaal moet proza zijn en mag maximaal 1000 woorden bevatten. Alle ingezonden verhalen worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit Walter Jansen (boekhandel Jansen & de Feijter), Robbert Schermerhorn (Het Rhedens) en Joke van Vliet (Bibliotheek Veluwezoom). De jury maakt tijdens de cultuurmarkt op 18 september bekend wie de winnaar is. Uw verhaal kan tot 7 september opgestuurd worden naar e-mail. info@bibliotheekveluwezoom.nl of inleveren via de schrijfwedstrijd-knop op de homepage van www.bibliotheekveluwezoom.nl. De verhalen worden op de website van Bibliotheek Veluwezoom geplaatst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.