Home / Hall / Gezellig drukke Muzemarkt

Gezellig drukke Muzemarkt

HALL – Muziekvereniging DES uit Hall hield zaterdag voor de vijfendertigste keer de bekende Muzemarkt in de pastorietuin. Deze inmiddels wijds bekende rommelmarkt trok ook dit jaar weer veel bezoekers, maar wel iets minder dan verwacht. Waarschijnlijk door het warme weer. Behalve allerlei rommelmarktspullen, was er allerhande andere zaken te vinden. De jeugd kon zich uitleven op het springkussen en kon zich laten schminken. Voor de kleinsten was er een kleurwedstrijd. Dies Nicolai verzorgde op haar harmonica weer gezellige muziek. Hoogtepunt van de markt was de veiling van oud materiaal, onder leiding van veilingmeester Henri Leeflang. Klapstuk was een oude haardplaat. Daar was veel belangstelling voor en werd uiteindelijk voor 270 euro geveild. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.