Home / Giesbeek / Heerlijk beachfeest in Giesbeek

Heerlijk beachfeest in Giesbeek

GIESBEEK – Het leek wel of de organisatie het zo besteld had: een verkoelende regenbui in de middag, nog een paar druppels aan het begin van de avond, en verder lekker warm en droog. Giesbeach werd een succes.

Er heerste een gezellige sfeer op het strand van Rhederlaag. Het kon feitelijk ook niet mis, met een paar steengoede bands – Session en De Spikes – en volop heerlijk koel bier of frisdrank. Rond een uur of negen liep het terrein lekker vol en de stemming bleef de hele avond opperbest. Genieten van de optredens was tijdens deze derde editie van Giesbeach een optie, maar ook de meer danslustige bezoekers kwamen volop aan hun trekken. “Het was weer fantastisch! Complimenten voor de organisatie, alles was puik geregeld! En weer dit jaar prachtige en verassende bands, Niet van die ‘standaard’ coverbandjes! Prachtig dus”, laat ene ‘Loil’ op het gastenboek weten. We hadden het zelf niet treffender kunnen formuleren – foto Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.