Home / Eerbeek / Spetter spetter spat feest bij De Woelwaters

Spetter spetter spat feest bij De Woelwaters

EERBEEK – De peuters van peuterspeelzaal De Woelwaters hebben in de laatste week genoten van een waterfeest. In de weken ervoor hebben de kinderen gespeeld rondom het thema water. Het boek Plons over het varken Floortje werd gelezen en er werd volop gespetterd. De peuters en hun ouders kwamen op het plein waar allerlei waterspelletjes klaar stonden. De kinderen konden zeepbellen maken, spelen bij de watertafel, blikken gooien, vissen vangen, water overbrengen in een gieter en onder de sproeier door rennen. Er was koffie, thee en ranja en voor alle kinderen een ijsje. Het was een dolle boel en nadat er met waterballonnen was gegooid kon de zomervakantie beginnen.
Informatie en inschrijfformulieren voor de Woelwaters kunnen opgehaald worden tijdens de openingstijden van de peuterspeelzaal ( maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 – 11.30 en van 13.15 – 15.45 uur).
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.