Mooie resultaten IJsselruiters

EERBEEK – Traditiegetrouw worden tijdens het concours in Eerbeek selectiewedstrijden georganiseerd door de kring Berkel/IJssel. Op zaterdag werd door de ponycombinaties gestreden om een plaatsje op de Regionale Kampioenschappen dressuur en springen die in augustus in Beesd zullen plaatsvinden.

Manon Wensink en Pino deden goede zaken in de klasse B dressuur. De combinatie behaalde 190 punten en een 3e plaats en mag naar de Regionale Kampioenschappen. Met Sitelle de Sohan sprong Manon een ‘vertrouwensrondje’ in de klasse L en bleef foutloos.

Op zondag was het de beurt aan de paarden. In de klasse B-springen bleven Dominique Dost en Annemoon in het basisparcours en de barrage foutloos en mochten ze in de ring terugkomen om de 7e prijs in ontvangst te nemen en een ereronde te rijden. Deze combinatie behaalde voor de tweede keer in 3 wedstrijden een 2e plaats in de selectie en hoopt deze week te horen of ze mag starten op de Regionale kampioenschappen.

Kevin Berends was 3 dagen in touw met zijn paarden. Op vrijdag sprong hij met Amy Carla KB en Unbreakable KB in de Havikerwaard en behaalde daar met beide paarden in de klasse M 4 strafpunten. Op zaterdag startte hij naast bovengenoemde paarden ook met Sir Nameless in de klasse B; met alle drie paarden had hij 1 balk in het parcours. Zondag reed hij met dezelfde paarden voor de selectie: met Sir Nameless won hij de 1e prijs in de klasse BB. In de klasse B behaalde de combinatie 4 strafpunten in de barrage. Amy Carla KB raakte een balk in de barrage van de klasse M. Met Unbreakable KB won Kevin de 2e prijs in de klasse M door het basisparcours en de barrage foutloos te blijven. In de klasse Z had de combinatie 3 balken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.