woensdag 01 december 2021 | WEEK 48 |
HomeEerbeekMooie resultaten IJsselruiters

Mooie resultaten IJsselruiters

EERBEEK – Traditiegetrouw worden tijdens het concours in Eerbeek selectiewedstrijden georganiseerd door de kring Berkel/IJssel. Op zaterdag werd door de ponycombinaties gestreden om een plaatsje op de Regionale Kampioenschappen dressuur en springen die in augustus in Beesd zullen plaatsvinden.

Manon Wensink en Pino deden goede zaken in de klasse B dressuur. De combinatie behaalde 190 punten en een 3e plaats en mag naar de Regionale Kampioenschappen. Met Sitelle de Sohan sprong Manon een ‘vertrouwensrondje’ in de klasse L en bleef foutloos.

Op zondag was het de beurt aan de paarden. In de klasse B-springen bleven Dominique Dost en Annemoon in het basisparcours en de barrage foutloos en mochten ze in de ring terugkomen om de 7e prijs in ontvangst te nemen en een ereronde te rijden. Deze combinatie behaalde voor de tweede keer in 3 wedstrijden een 2e plaats in de selectie en hoopt deze week te horen of ze mag starten op de Regionale kampioenschappen.

Kevin Berends was 3 dagen in touw met zijn paarden. Op vrijdag sprong hij met Amy Carla KB en Unbreakable KB in de Havikerwaard en behaalde daar met beide paarden in de klasse M 4 strafpunten. Op zaterdag startte hij naast bovengenoemde paarden ook met Sir Nameless in de klasse B; met alle drie paarden had hij 1 balk in het parcours. Zondag reed hij met dezelfde paarden voor de selectie: met Sir Nameless won hij de 1e prijs in de klasse BB. In de klasse B behaalde de combinatie 4 strafpunten in de barrage. Amy Carla KB raakte een balk in de barrage van de klasse M. Met Unbreakable KB won Kevin de 2e prijs in de klasse M door het basisparcours en de barrage foutloos te blijven. In de klasse Z had de combinatie 3 balken.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215573_Marco_Hubers_Sc_Doesburg.jpg

Marco Hubers steunt Sportclub Doesburg

DOESBURG - Marco Hubers van Hubers Bouw & Dienstverlening uit Westervoort heeft onlangs de sponsorovereenkomst met Sportclub Doesburg voor 3 jaar. Marco is niet alleen sponsor, maar ook regelmatig aanwezig als toeschouwer bij het eerst elftal. Daarnaast fluit hij regelmatig op zondagmorgen een wedstrijd bij de seniorenteams.

0215028_Seniorenwandeling_-_foto_Ton_Rothengatter_edt.jpg

Seniorenwandeling Huis te Eerbeek

EERBEEK - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen begeleiden woensdag 1 december een niet al te lange, informatieve wandeling. Deze is geschikt voor senioren die geen lange wandeling, maar wel graag een ommetje willen maken. De route is ongeveer 4 kilometer lang en voert over redelijk begaanbare paden van

0215840_repaircafe.jpg

Geen Repair Café in Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL - Het repair café, dat op 2 december gepland stond in Hoog-Keppel, gaat niet door. De organisatie heeft besloten om het café af te gelasten.

0215313_BrokkenJanCJelmer_de_Haas_rechtenvrij_-20150415Jan_079-2V2webres.jpg

Tekst- en muziekprogramma in Velp

VELP - Dinsdag 30 november om 20.00 uur brengen Jan Brokken, Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom een tekst- en muziekprogramma in de Grote Kerk in Velp. Jan Brokken draagt twee verhalen voor uit zijn internationale bestseller De rechtvaardigen; één over de redder, de Nederlandse consul in Litouwen Jan Zwartendijk, en

0215418_schrijven.jpg

Ik vind: Knip

In de voorbereiding van het plan Traverse Dieren is ooit gesproken over een ‘knip’ in de Harderwijkerweg. Hiermee werd bedoeld dat de Harderwijkerweg tussen Dieren-Noordoost en Laag Soeren zou worden afgesloten voor autoverkeer. Reden voor die ‘knip’ was dat verkeer dat Dieren alleen gebruikt om er doorheen te rijden, deze

Jeugdtekeningen bij Tuin van Sjef

VELP - Zondag 28 november is de bezoekersruimte van de Tuin van Sjef in Velp geopend. Hier zijn de prachtige kunst en jeugdtekeningen van Sjef van der Molen te bekijken. Er dient een afspraak gemaakt te worden. Dit kan via tel.06-28937906.