Home / Doesburg / Stichting Opkikker bij Doesburg Binnenste Buiten

Stichting Opkikker bij Doesburg Binnenste Buiten

DOESBURG – Lisa van den Broeke, 16 jaar uit Doesburg, is ambassadrice van Stichting Opkikker en staat tijdens Doesburgse Binnenste Buiten op 14, 15, 16 en 17 juli met een kraam ontmoeten en nieuwe donateurs voor stichting Opkikker maken. Dit niet alleen: Lisa heeft ook leuke hebbedingetjes te koop waarvan de opbrengst naar haar stichting gaat.

Stichting Opkikker zet zich in voor een gezin waarvan het kind een levensbedreigende ziekte heeft. Lisa heeft zelf een levensbedreigende ziekte gehad. Toen zij twaalf jaar oud was, werd bij haar leukemie ontdekt. Dit was een hele zware periode in hun leven. In het ziekenhuis ontmoette zij Stichting Opkikker en door deze stichting heeft het gezin van Lisa een onvergetelijke dag beleefd. Nu zet Lisa zich in voor andere gezinnen. Lisa staat met haar kraam vlakbij de Hema.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.