Home / Doesburg / Kramen te huur voor Hobby- en Rommelmarkt Het Zwarte Schaar

Kramen te huur voor Hobby- en Rommelmarkt Het Zwarte Schaar

DOESBURG – Op 24 en 25 juli staat de jaarlijkse Rommelmarkt en Fancy Fair van Camping Het Zwarte Schaar weer op het programma. Tijdens deze dagen is er van alles te doen, zo is er een Rad van Fortuin, Oud Holllandse spelen, kinderattracties, springkussen en als hoogtepunt de jaarlijkse grandioze verloting met mooie prijzen. De trekking vindt zondag om 17.00 uur plaats. Iedereen die nog spulletjes wil verkopen, kan zich nog inschrijven voor het huren van een kraam. Dat kan via tel. 0313 – 473128 of via e-mail. info@zwarteschaar.nl. Beide dagen begint de markt om 09.30 uur.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.