Home / Dieren / Geslaagde muzikanten

Geslaagde muzikanten

DIEREN – Diverse muzikanten van de Gelreband hebben deelgenomen aan de HaFa-muziekexamens. Alle kandidaten zijn geslaagd met een mooie cijferlijst. Amber behaalde het A-diploma op sopraansaxofoon, Anouk op altsaxofoon. Jessica en Mieke haalden het A-diploma op dwarsfluit. Diploma’s B zijn er gehaald door Paul op trompet en Thieme op slagwerk. Mieke, Jessica en Thieme tonen op de foto trots hun diploma’s.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.