Home / Dieren / Diefstal van begraafplaats

Diefstal van begraafplaats

DIEREN – Mevrouw Huting uit Dieren is er helemaal ontdaan van. Ze ontdekte vorige week dat er een diefstal is gepleegd van de algemene begraafplaats aan de Imboslaan in Dieren. “Ik had bij de steen van mijn overleden man een bak bloemen geplaatst. Toen ik die een paar dagen later, vanwege het warme weer, wat extra water wilde geven, bleek de bloembak gestolen. Ook was een door mijn man zelfgemaakt beeldje weg”, vertelt ze geschrokken. “Vreselijk toch? Dat mensen zoiets doen! Ik hoop dat de dader zich diep schaamt.”
Bij de politie deed ze inmiddels aangifte. Meer dan medeleven leverde dat nog niet op. “Maar ik wil dit graag in de krant hebben, zodat andere mensen gewaarschuwd worden dat er ook in Dieren mensen actief zijn die dit soort dingen doen.”
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.