Home / De Steeg / Bankjes in Havikerwaard

Bankjes in Havikerwaard

DE STEEG – In de Havikerwaard staan sinds maandag twee bankjes. De heren Meijers en Labruyere uit De Steeg hebben het initiatief genomen tot het plaatsen van de bankjes. Zij komen regelmatig in de Havikerwaard en ruimen tijdens hun wandelingen vuil op. De heren misten daarbij een rust- en uitzichtpunt om van de natuur te genieten en verzochten de gemeente hier iets aan te doen. De gemeente zag dit plan wel zitten. Omdat een groot deel van de Havikerwaard eigendom is van de landgoedeigenaar van Middachten, zijn de banken samen geplaatst.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.