Nieuw, jong koor in Brummen

BRUMMEN – Binnenkort vindt er een verjonging plaats in het korenaanbod in Brummen: vanaf september is gemengd koor No Dubio een feit. Het is een jonger koor met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar, met een modern repertoire en vlotte arrangementen van populaire nummers en musicals. Ook gospel en filmmuziek zijn terug te vinden. Veel variatie en vooral heel erg veel plezier, is wat No Dubio wil gaan brengen in Brummen en omstreken. Vanaf september start het koor op de dinsdagavond met de repetities. Het koor is bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf 21 jaar die het leuk vinden om mee te groeien in een koor van een goed niveau. Ook is No Dubio nog op zoek naar een dirigent die iets nieuws neer wil zetten.

E-mail. nodubio@gmail.com
Rosan van den Berg, tel. 0575 – 566227
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.