Home / Bronkhorst / Culturele agenda www.brummencultuur.nl succes

Culturele agenda www.brummencultuur.nl succes

BRUMMEN – De vernieuwde website van de Culturele Stichting Gemeente Brummen draait inmiddels acht maanden succesvol. Met name het belangrijkste onderdeel daarvan: de culturele agenda. Daarin zijn alle culturele activiteiten en exposities van de komende maanden goed zichtbaar. Gezien het succes van de website www.brummencultuur.nl en de hoge mate van actualiteit wordt de halfjaarlijkse papieren agenda niet meer uitgegeven. Wel is dit voorjaar een handzame flyer verspreid op vele plekken in de gemeente. Dat zijn onder meer het gemeentehuis en haar dependance, de bibliotheken, de VVV’s, Plein Vijf en Tjark Riks Centrum, in de wachtkamers van artsen en tandartsen, bij de woningstichtingen, supermarkten, zalencentra, banken, buurthuizen en enkele horecabedrijven. De flyer verwijst naar www.brummencultuur.nl en kan meegenomen worden.

E-mail. info@brummencultuur.nl

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.