Home / Bronckhorst / Houtkunst in Bronckhorst

Houtkunst in Bronckhorst

BRONCKHORST – Drie houtkunstenaars, Bert Aalbers, Pim van der Heijden en Otto Koedijk exposeren van 17 juli tot en met 23 juli in de Kapel van Bronckhorst. Aalbers, meubelmaker en beeldend kunstenaar, is één van de oprichters en vennoten van Meubelmakerij Kopshout in Nijmegen. Van der Heijden is ontwerper en meubelmaker in Havelte en zijn bedrijf heet PimSoftDesingn. Hij maakt ook speelgoed. Koetdijk is houtdraaier in Brummen en werkt het liefst met hout uit de regio of met strandhout. Hij maakt onder andere schalen, doosjes, bollen puzzels en speeldingen. In de expositieweek zijn alle drie de kunstenaars van 10.00 tot 18.00 uur aanwezig.

www.bertaalbers.nl
www.meubelmakerijopshout.nl
www.pimsoftdesign.nl
www.vanboomtotmeubel.nl
www.ottokoedijk-houtdraaier.nl
 

Lees ook

Bronckhorst is Wandelgemeente van het Jaar

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst is door wandelkrant Te Voet uitgeroepen tot Wandelgemeente van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.