Tha Bierbommuh winnen Beachvolleybal

KLARENBEEK – Zaterdag vond het beachvolleybal toernooi van CV de Neutenkrakers plaats. Met een deelname van 24 teams was er dit jaar een lang toernooi te spelen.

Het parkeerterrein bij De Nieuwe Zweep was volledig in sferen van het strand, met zwembaden, palmbomen en terrassen. Een frisse duik was te nemen voor de afkoeling in een van de vijf mini zwembaden. Er waren drie poule’s van acht teams, waarvan de eerste twee doorgingen naar de halve finale. Tegen tien uur waren de finalisten bekend. Na de finale te hebben gespeeld kon er nog gezellig onder de parasols genoten worden van de drankjes en de BBQ waar de hele avond gebruik van gemaakt kon worden. Ook werd er gedacht aan de voetballiefhebbers. In de zaal van De Nieuwe Zweep was een groot beeldscherm waar de wedstrijden van het WK gevolgd konden worden. Het beach volleybal 2010 werd gewonnen door Tha Bierbommuh. Op de tweede plaats De Zandschuivers en als derde Volley Vriemel 1. De sportiviteits prijs was voor het team Hulsbosch 2.

CV De Neutenkrakers kan mede dankzij de sponsoren, Hertgers grondverzet en Buitink Metaalwerken, en de goede samenwerking met de Nieuwe Zweep, terug kijken op een zeer geslaagd evenement. Ook danken zij alle vrijwilligers, scheidrechters en EHBO.
De Neutenkrakers hebben het volgende evenement staan in november, dan vind de prinsverkiezing plaats. Deze avond komt de band "30 euro live" en Jannes! Hij heeft zijn 10-jarig jubileum en komt deze vieren met de Neutenkrakers
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.