Home / Hummelo / Publieksprijs Kunstwandelroute

Publieksprijs Kunstwandelroute

HUMMELO – Het kunstwerk Feed-Back heeft de meeste stemmen gekregen tijdens de Kunstwandelroute op landgoed Enghuizen in Hummelo. Hiermee heeft maker Martin Pragt de publieksprijs gekregen. Ruim vierhonderd bezoekers aan de kunstwandelroute hebben hun persoonlijke voorkeur voor één van de 28 geëxposeerde werken uitgesproken. Baron van Regteren Limpurg, eigenaar van landgoed Enghuizen, heeft een kaartje getrokken uit alle inzendingen. De invuller hiervan krijgt een kunstbon thuisgestuurd van Het Web, ter waarde van 100 euro.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.