Geslaagde vierde wijkdag

EERBEEK – De vierde Eerbeekse wijkdag vond onlangs plaats aan het Heidepad. De dag werd geopend door burgemeester Niels Joosten, die samen met de aanwezigen aftelde tot het oplaten van vele ballonnetjes. Aansluitend kreeg hij van de Dorpsraad Eerbeek – Hall de resultaten van de in Lombok gehouden enquête aangeboden. Later op de wijkdag kon iedereen bij een kraam van SWB de resultaten bekijken. Ook andere instanties hadden een kraam, zoals de Woningstichting, Huurdersvereniging, gemeente Brummen en Best Living. Zij richtten zich vooral op de tweede fase van de Lombok. Veilig Verkeer Nederland bood informatie over de organisatie, maar ook de mogelijkheid om verkeersknelpunten in de huidige Lombok aan te geven op een grote kaart. SWB presenteerde de activiteiten en cursussen voor het komende jaar en schminkten de kinderen. De dag was niet alleen informatief. Er stonden opblaasbare speelattributen en een pannavoetbalkooi die actief zijn gebruikt. De paardentram van de heer Wolters bood de mogelijkheid om een ritje te maken door de wijk. Er werden heerlijke Nederlandse en Turkse hapjes geserveerd. De burgemeester en wethouders zijn lang gebleven op de wijkdag. Ze mengden zich onder de bewoners en gingen graag met hen in gesprek of discussie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.