woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDoesburg25 Jaar op de kermis

25 Jaar op de kermis

DOESBURG – Traditioneel wordt er op de vrijdag van de kermis ’s morgens een bijeenkomst gehouden in de Waag, met het college van Doesburg en alle kermisexploitanten. Even een drankje en bijpraten voordat ’s middags de kermis weer begint. Dit keer toch een bijzonderheid, want de snackbar die in de Kerkstraat staat, is er dit jaar voor de 25e keer. De heer en mevrouw Stuij hebben dit tot 2008 gedaan. Echter, de heer Stuij is afgelopen jaar overleden en nu hebben mevrouw Stuij haar dochter en schoonzoon Leenders-Stuij het overgenomen. Mevrouw Stuij vond het te emotioneel om zelf aanwezig te zijn en dat is begrijpelijk, dus namen haar schoonzoon en kleindochter Jaqueline de bloemen en het presentje van het gemeentebestuur namens haar in ontvangst – foto: Hanny ten Dolle
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...