Home / Doesburg / 25 Jaar op de kermis

25 Jaar op de kermis

DOESBURG – Traditioneel wordt er op de vrijdag van de kermis ’s morgens een bijeenkomst gehouden in de Waag, met het college van Doesburg en alle kermisexploitanten. Even een drankje en bijpraten voordat ’s middags de kermis weer begint. Dit keer toch een bijzonderheid, want de snackbar die in de Kerkstraat staat, is er dit jaar voor de 25e keer. De heer en mevrouw Stuij hebben dit tot 2008 gedaan. Echter, de heer Stuij is afgelopen jaar overleden en nu hebben mevrouw Stuij haar dochter en schoonzoon Leenders-Stuij het overgenomen. Mevrouw Stuij vond het te emotioneel om zelf aanwezig te zijn en dat is begrijpelijk, dus namen haar schoonzoon en kleindochter Jaqueline de bloemen en het presentje van het gemeentebestuur namens haar in ontvangst – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.