Home / Bronkhorst / Aanhoudingen en verwondingen na vechtpartij in Brummen

Aanhoudingen en verwondingen na vechtpartij in Brummen

BRUMMEN – De politie heeft vrijdagavond vier personen aangehouden die betrokken waren bij een vechtpartij op de Engelenburgerlaan in Brummen. Bij deze vechtpartij raakte een 52-jarige man uit de gemeente Brummen gewond in zijn gezicht. Hij is voor overgebracht naar het ziekenhuis in Zutphen.

Omstreeks 19.20 uur kreeg de politie de melding dat er een vechtpartij zou plaatsvinden op de Engelenburgerlaan in Brummen. Een eerste onderzoek wees uit dat een 21-jarige man uit de gemeente Rheden en een 20-jarige inwoner van de gemeente Brummen betrokken waren bij de vechtpartij. Zij zijn aangehouden voor openlijke geweldpleging.
Twee mannen uit Brummen (19 en 23 jaar), die vermoedelijk ook bij de vechtpartij betrokken waren, meldden zich bij het ziekenhuis in Zutphen om de confrontatie met de 52-jarige man op te zoeken. Zij zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.
Alle aangehouden personen zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.