Glitter en glamour Dinnershow

OOSTERHUIZEN – Het was dinsdag 29 juni glitter en glamour troef in Oosterhuizen. De kinderen van groep acht van obs Oosterhuizen hadden hun ouders en leerkrachten uitgenodigd om naar Las Vegas op de Veluwe te komen. In een fantastische entourage werden de gasten vermaakt met een echte Las Vegas dinnershow waarin gedanst, gegoocheld, muziek gemaakt werd en variété in de persoon van André van Duin langs kwam. In de keuken werd ondertussen hard gebuffeld om het driegangendiner tijdig te kunnen uitserveren. Het geheel werd in stijl gepresenteerd door Elvis en Marilyn Monroe die moeiteloos alles aan elkaar praatten. Het zeer geslaagde feest, dat door veel locale bedrijven was gesponsord, werd afgesloten met ’ YMCA’ door de leerkrachten, een eindlied en een polonaise.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.