Warm kamp vv Oeken

OEKEN – Het driedaagse kamp van vv Oeken was warm, maar ontzettend leuk en plezierig. De kinderen werden vrijdag 25 juni gebracht door de ouders en begeleid naar de tent. In de BOD schuur gaf Roy het startsignaal voor het weekend.

Voordat de teams bekend werden, kreeg iedereen eerst een korte scheidsrechtercursus van scheidsrechter Erik Braamhaar. Na afloop werden de groepen bekend gemaakt en moest iedereen een naam trekken met een Afrikaans land erop.
Nadat alle spelregels voor het weekend duidelijk waren, werden er maskers van papier maché gemaakt die vervolgens naar de kleedkamers werden gebracht. In de avond volgde nog een spannende droppingtocht en na nog even chocolademelk te hebben gedronken bij het kampvuur gingen de voetballertjes naar bed.
De volgende dag, na een stevig ontbijt, gingen alle groepen het bos in om takken te verzamelen. De kinderen waren zo fanatiek dat uiteindelijk het halve bos op het voetbalveld kwam te liggen. Na het torenspel trok iedereen de voetbalschoenen aan, want het was tijd voor de training. De Fjes vonden het zo leuk dat ze nog langer doorgingen terwijl de kleintjes werden afgeleid door het zwembad en al gauw hun zwemkleding aantrokken voor wat verkoeling. Na de training kon iedereen het water in of onder de sproeier springen, dit zorgde voor veel lol. In de middag werden er nog twee wedstrijden gespeeld waarvan één het jongensteam tegen het meisjesteam. De jongens wisten niet waar ze het moesten zoeken. De meisjes speelden gecombineerd en tikten het jongensteam weg. De laatste finalewedstrijd ging tussen het G-team en de meiden. Het G-team won verdiend en ging met een mooie beker naar huis.
Na het eten ging de jeugd het bos in voor het volgende avontuur. Om 24.00 uur gingen ze moe naar het kamp. De volgende ochtend werd iedereen weer opgehaald na het heerlijke ontbijt.

www.mijnalbum.nl/Album=SNSOXDIF
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.