Home / Hall / Trainers en leiders SHE bekend

Trainers en leiders SHE bekend

HALL – Voetbalvereniging SHE uit Hall heeft de trainers- en leidersstaf voor het komende seizoen rond. Op de foto v.l.n.r.: Chris Verbeek (trainer selectie heren), Jannie Steenkist (leidster dames 1), Toon Zweverink (leider heren 2), Ap Jansen (trainer dames 10, Henk Hoorneman (leider heren 2), René Groot Roesink (leider heren 2), Harry Kloppers (keeperstrainer), Edwin Hertgers (leider heren 1), Henry Cijnssen (keeperstrainer) en André van Welie (voorzitter).
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.