Home / Dieren / Warme Jaarmarkt in Dieren

Warme Jaarmarkt in Dieren

DIEREN – Het was al vroeg druk in het centrum van Dieren. Vroeger dan in voorgaande jaren tijdens de jaarlijks Jaarmarkt van voetbalclub Erica ’76. Het beloofde een hete dag te worden, dus verkozen vele de verkoeling van de ochtend. Verder was het als vanouds: heel veel kramen met gebruikte spullen en koopjes, veel variatie in mogelijkheden de inwendige mens te versterken, op verschillende plaatsen klonk muziek en oude bekenden kwamen elkaar tegen en hadden tijd voor een praatje.
De markt wordt al sinds 1975 door de voetbalclub georganiseerd en is voor de vereniging een mooie bron van inkomsten. “Er zijn heel veel mensen druk mee, binnen de vereniging, maar het levert ons als club ook het nodige op”, aldus voorzitter Piet Nicolaï bij de aanvang van de markt op zaterdagochtend.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.