Home / Velp / Afkoelen met watergevecht

Afkoelen met watergevecht

VELP – Dat het vrijdag ontzettend warm zou worden, dat wist het personeel van de Roncallischool in Velp maar al te goed. In plaats van puffend en zwetend lessen te volgen, mochten alle leerlingen én de leerkrachten elkaar natspuiten tijdens een heus watergevecht.

De kinderen mochten van huis allemaal een waterpistool meenemen en genieten van al het verkoelende water met dit warme weer. Niet alle kinderen hielden hiervan; zij gingen of lekker in de zon liggen, in de schaduw zitten en een enkeling bleef binnen.
De kinderen genoten hier met volle teugen van en waren blij dat ze geen lessen hoefden te volgen. ’s Middags was iedereen lekker vrij omdat er toch nog wat uurtjes over waren. Bijkomend voordeel; nu konden ze ook nog naar het Nederlands elftal kijken, al kregen ze niet daarom vrij, maar vanwege het tè warme weer.

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.