Gastouders Kinderij geslaagd

REGIO – 41 gastouders van Kinderij hebben in juni hun diploma Helpende Zorg en Welzijn behaald. Door een wijziging in de wetgeving dienen gastouders aan hogere kwaliteitseisen te voldoen en gastouders moeten zich laten registreren in het landelijk register kinderopvang.

Naast een inhoudelijke opleiding is ook een EHBO-certificaat vereist. 37 gastouders hebben deze opleiding gevolgd via het ROC Rijn IJssel en vier via ROC De Graafschap. Acht gastouders zijn nog bezig met het opleidingstraject.
Kinderij is een kinderopvangorganisatie die kinderen opvangt van acht weken tot dertien jaar waarbij ontwikkeling en geborgenheid van de kinderen centraal staat. Kinderij heeft locaties en gastouderopvang in de gemeenten Doesburg, Rheden, Rozendaal, Lochem en Bronckhorst.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.