Home / Hummelo / Geslaagd pianoconcert

Geslaagd pianoconcert

HUMMELO – De leerlingen van pianolerares Faya Farrakhova verzorgden onlangs weer een prachtig concert in hotel De Gouden Karper in Hummelo. Hiermee werd het seizoen afgesloten. De ronde zaal van het restaurant werd omgebouwd tot concertzaal, inclusief podiumverlichting, waar ouders, grootouders en andere belangstellenden genoten van het resultaat van een jaar intensieve studie. Voor de pauze bracht iedere leerling een zelfgekozen nummer ten gehore. Na de pauze stonde de muziek van ABBA centraal. Na de zomer start Faya met een nieuw lesjaar. Aanmelden kan via tel. 0314-382437 of faya-piano@hotmail.com.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.