Scooter en tractor in botsing

DOESBURG – Een 36-jarige scooterbestuurder uit Doetinchem is donderdag bij een verkeersongeval op de Parrallelweg in Doesburg licht gewond geraakt.

De scooterbestuurder kwam op de kruising van het fietspad de Drempterdijk met de Parallelweg den Helder in botsing met een 38-jarige tractorbestuurder uit Olbergen, omdat hij geen voorrang zou hebben verleend aan de tractor. De scooterbestuurder liep hierbij schaafwonden op. Toen het ambulancepersoneel hem hiervoor behandelde werd hij onwel en moest naar het ziekenhuis worden overgebracht. De man kon later die avond weer naar huis. De tractorbestuurder bleef ongedeerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.