Home / Dieren / Wethouder op werkbezoek in Carolinapark

Wethouder op werkbezoek in Carolinapark

DIEREN – Wethouder Ron König van de gemeente Rheden bracht onlangs een bezoek aan de Oranjerie in het Carolinapark in Dieren. Met belangstelling liet hij zich informeren over de historie van het pand en park en de huidige stand van zaken van de renovatie van de Oranjerie. Hierin moet een theehuis komen, waarin mensen met een beperking een zinvolle dagbesteding zullen krijgen. Het theehuis wordt in de toekomst geëxploiteerd door Siza. König is enthousiast over de plannen van de Stichting Oranjerie Dieren om in het najaar te gaan beginnen met de renovatie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.